Seri katil zanlısından sapık ifadeler

  • Ana Sayfa
  • Seri katil zanlısından sapık ifadeler
Seri katil zanlısından sapık ifadeler
İzmir'de 3 kişinin öldürülmesiyle ortaya çıkan cinayetler zincirinin sorumlusu katil zanlısı tutuklandı.Abone ol

İzmir'de üç cinayetin şüphelisi olarak Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yakalanan 27 yaşındaki Hamdi Ayri'nin İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde polislerle konuşması sırasında, kurbanlarını rastgele seçtiğini ileri sürdü. Ayri, “Kalabalıktan gözüme biri takılıyordu, biraz da güzel kokulu olursa peşine düşüyordum. Takip quanto costa un trapianto di capelli ediyordum. Tenha bir yere geldiğimizde sessizce arkalarına yaklaşıp kafalarına sıkıyordum, yaklaştığımı hissetmediler bile” dedi. Ayri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bodrum'da dün sabah bir pansiyonda yakalandıktan sonra yaklaşık 6 saat İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde gözaltında tutulan Hamdi Ayri'nin son derece soğukkanlı olduğu belirtildi. Hamdi Ayri yakalanacağını anlamasına rağmen çatışmaya girmeden teslim olduğunu söyledi. Bodrum'da yaşayan eski bir sevgilisinden söz eden Hamdi Ayri, şunları anlattı:

“Mermi namlunun ucundaydı, aradığım kişiyi bulsaydım kafasına sıkacaktım. Beni kandırmıştı. Oysa onunla çok güzel hayaller kurmuştum.

Katili böyle yakaladılar

İzmir Valisi Cahit Kıraç İzmir'deki ‘seri katil’ olduğu belirtilen şüpheli H.A.'nın, son kurban Mustafa Has'a ait telefonu bir bayiye satması ve 40'a yakın güvenlik kamerası görüntüsüyle tespit edildiğini açıkladı.

İzmir Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz, şüphelinin kendisini rahat hissedip hata yapmasını sağlamak için hayali bir robot resmi çizip dağıttıklarını söyledi.

Yılmaz, ele geçirilen ipucundan bir otobüs firmasıyla Bodrum'a gittiğini belirlediklerini ve bir şube müdürü başta olmak üzere oluşturdukları özel ekibi hemen Bodrum'a gönderdiklerini anlattı.

Kategori : GÜNCEL