İşteki ilk gününde yanarak öldü

  • Ana Sayfa
  • İşteki ilk gününde yanarak öldü
İşteki ilk gününde yanarak öldü
Çiftlikte çoban olarak çalışan 35 yaşındaki Erdal Çıbık, çiftlik bahçesinde kaldığı konteynerde yanarak yaşamını yitirdi.Abone ol

Tekirdağ’ın Saray İlçesi’nde bir çiftlikte çoban olarak işe başlayan 35 yaşındaki Erdal Çıbık, çiftlik bahçesinde kaldığı konteynerde çıkan yangında hayatını kaybetti.

Uzun zamandır işsiz olan Erdal Çıbık, Saray İlçesi’ndek Deniz kumu i bir çiftlikte çoban arandığın öğrendi ve işe başvurdu. İşe alınan Çıbık önceki gün 2 çocuğu ve eşini de yanına alarak işe başladı. İlk iş günün geçiren Çıbık, akşam saatlerinde ise dışarıya çıktı ve içki içti. Eve alkollü gelen Erdal Çıbık, eşi Lütfiye Çıbık ile kaldıkları konteynırda tartışmaya başladı.

Bunun üzerine Lütfiye Çıbık, çocuklarını da yanına alarak konteynerden çıktı ve çiftlik sahiplerinin yanına gitti. Bir süre sonra ise elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın sonrası konteyner yanmaya başladı ve içerideki iki piknik tüpü patladı. Çiftlik sahiplerini çağırdığı itfaiye ekipleri yangını söndürürken, Erdal Çıbık yanarak hayatını kaybetti. Savcının yaptığı incelemeni ardından ise ceset otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Otopsinin ardından Çıbık'ın cenazesi dün Bahçeli Camii Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Eşinin alkollü bir şekilde eve geldiğini ve tartışmaya başladıklarını belirten Lütfiye Çıbık, “Ben de tartışma sonrası çocuklarımı da alarak çiftlik sahibinin evine gittim. Kısa bir süre sonra yangın çıktı” dedi.



Kategori : GÜNCEL