O Valinin kızı sağlığına kavuşuyor

  • Ana Sayfa
  • O Valinin kızı sağlığına kavuşuyor
O Valinin kızı sağlığına kavuşuyor
Ağrı Valiliği görevinden kızının sağlık problemleri için ayrılan Mehmet Çetin'in kızı konuşmaya başladı. Abone olKonuşma güçlüğü çeken kızını yalnız bırakmamak için Ağrı Valisi iken emekliye ayrılan Çetin'e büyük armağan. Dört yaşındaki Beyza'nın ilk sözcüğü 'Babacığım' oldu. Çetin, 'Kızımdan bu kelimeyi duymak dünyaya bedel. İyi k google seo i yanına gelmişim' dedi

Ağrı Valiliği'ne 2008 yılında atanan ve kısa sürede yaptığı işler mütevazı kişiliğiyle halkın gönlüne taht kuran Mehmet Çetin, geçtiğimiz hafta ani bir kararla emekliye ayrıldı.

51 yaşındaki Çetin'in bu kararının perde arkasında 4 yaşındaki kızı Beyza vardı. Çetin, konuşma güçlüğü çeken 4 yaşındaki kızı Beyza'nın tedavi sürecinde yanında olmak istiyordu. Uzmanların tedavide çok etkili olacağını söylemesi üzerine bu kararı alan Mehmet Çetin Ağrı'dan ayrılarak Eskişehir'de yaşayan kızı ve eşinin yanına geldi.

Çetin artık Anadolu Üniversitesi Dil ve Konuşma Bozuklulukları Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde (DİLKOM) kızının tedavisinin her aşamasında yanında.

Beyza da babasının bu sürprizine bir başka sürprizle yanıt verdi. Babasının gelmesiyle birlikte tedavide büyük bir ilerleme kateden Beyza'nın sorunsuz söylediği ilk kelime 'Babacığım' oldu. Yavaş yavaş cümleler kurmaya başlayan Beyza'daki gelişmeyi gören Çetin şunları anlattı:



Kategori : SAĞLIK