Çekmeköy caddeleri aydınlanacak

  • Ana Sayfa
  • Çekmeköy caddeleri aydınlanacak
Çekmeköy caddeleri aydınlanacak
Çekmeköy Belediyesi ile AYEDAŞ arasında gerçekleştirilen toplantıda alınan kararla ilçenin tüm cadde ve sokakları aydınlanacak.Abone ol

Toplantıda ayrıca yıllardır ilçenin ortasından geçen ve özellikle yaz aylarında büyük tehlike arz eden orta ve yüksek gerilim hatlarının tamirinin yapılması, bir kısmının da yer altına alınması görüşüldü.

Toplantının ardından açıklama google seo yapan Belediye Başkanı Poyraz, “İlçemiz değişiyor, gelişiyor ve şimdi de aydınlanıyor. Göreve geldiğimiz günden itibaren Çekmeköy'ün doğru tanıtılması için çalışıyoruz” dedi.
Poyraz konuşmasında, “AYEDAŞ ile yaptığımız görüşmeler sonucunda ilçenin tüm cadde ve sokakları aydınlanacak. Bununla da kalmayıp bir dizi yatırım yapılacak” dedi.

AYEDAŞ Genel Müdürü Halil İbrahim Levent de yaptığı açıklamada; “2010 yılı içerisinde ilçeye 6 trilyon yatırım yapacağız. Bu yatırımlardan en önemlisi kentin içerisinden geçen orta ve yüksek gerilim hatlarının yer altına alınacak olmasıdır. Çekmeköy'de bugün itibari ile verdiğimiz startla Çekmeköy' ün geneli gezilerek, yanmayan lambalar, tehlike arz eden direkler ve acil çözüm bekleyen sorunların çözülmesini sağlayacağız” dedi.

AYEDAŞ Genel Müdürü Halil İbrahim Levent ayrıca Alo AYEDAŞ telefon hattının da müjdesini verdi. Levent, “Yakın bir gelecekte AYEDAŞ’la ilgili işlemlerinizi bir telefonla yapılmasını hedefledik ve hedefimize ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çok yakın bir gelecekte kurumla ilgili ev ve işyerlerinizin tüm işlemlerini telefonla yapacaksınız” dedi.



Kategori : GÜNCEL