Tatilcilere kötü haber var

Tatilcilere kötü haber var
Turizm otoriteleri vatandaşları uyarıyor: Bu yıl istediniz tarihte istediğiniz yerde tatil yapamayacaksınız...Abone ol

2010 yılı erken rezervasyon satışlarında geçen seneye göre % 200 artış olması sebebi ile otellerin % 100 lere ulaştığını belirten turizm otoriteleri, bu sene iç pazara yeterli oda sayısını sağlayamayacaklarını belirtiyor.

Pisidya Turizm Genel Müdürü Olgun Kızanlık , bu nedenle her Deniz kumu kesin artık istediği tarihte değil de otellerin boş tarihlerinde tatil yapabileceklerini söyledi.

BU SON FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRİN

Kızanlık eskiden tatillerini izin günlerine göre belirlerken, şimdi  izin günlerini tatil yapacağı tarihlere göre belirlemek durumunda kalacak olan kişilere bir de tavsiyesi var. Kızanlık, özellikle 3 Mayıs 2010 tarihinde son bulacak olan 3. erken rezervasyon kampanyasında tatil tarihlerini ayarlayabilecekleri bu son fırsatı iyi kullanmaları gerektiğini belirtiyor.

Geride kalan 1. ve 2.Erken Rezervasyon kampanyalarında geçen seneye göre ciddi bir artış yakalayan İç Pazar satışları  Ramazan ayının da Ağustos'ta başlaması sebebi ile tatillerin Temmuz ayına sıkıştığını ve bu dönemdeki fiyatların bu nedenle yükseldiğini belirten Olgun Kızanlık,

"Eğer istediğiniz tarihte istediğiniz otelde ve istediğiniz oda tipinde tatil yapmak istiyorsanız 3 Mayıs 'ı iyi değerlendirin; şu anda merkezi Bağdat Caddesi'nde bulunan www.mastertatil.com adlı sitemizde yaklaşık 600 otel var ve bu otellerden gelen doluluk oranları bu senenin turizm adına geçen senenin aksine gayet iyi bir sene olacağının ve özellikle Temmuz ayında çok zor yer bulunacağının sinyalleridir" dedi.



Kategori : EKONOMİ