Başkan Demircan üniversitelilerle buluştu

  • Ana Sayfa
  • Başkan Demircan üniversitelilerle buluştu
Başkan Demircan üniversitelilerle buluştu
Başkan Demircan, Belediye Meclis Salonu’nda Haliç Üniversitesi İşletme Fakültesi son sınıf öğrencilerine konulu konferans verdi. Abone ol

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Haliç Üniversitesi İşletme Fakültesi 4. sınıf öğrencilerine ‘belediyeci quanto costa il trapianto di capelli lik ve yöneticilik’ konulu konferans verdi. Beyoğlu Belediyesi Meclis Salonu’ndaki konferansa 45 öğrenci katıldı.

Başkan Demircan, Haliç Üniversitesi İşletme Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Saygun Gürpınar’ın öğrencilerine Beyoğlu’nda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Demircan, gençlere yeniliklerin peşinde olmaları gerektiği öğütlerken, asla yılmamalarını da söyledi. Başkan Demircan sözlerini şöyle sürdürdü: “Acaba ben başarabilir miyim?’ diye soran gençlerimize şunu söyleyebilirim. ‘Evet yapabilirim’ demeniz gerekir. Siz işletmeci olacaksınız. Bir şirketin ya da kamu kurumunun başına geçeceksiniz. Yeniliklere açık olun, teknolojiye ve günün şartlarına uygun hareket edin. Ve sizi engellemek isteyenlere ve statükolara asla ödün vermeyin.”



Kategori : GÜNCEL