MHP Uşak'ta büyük çatlak!

MHP Uşak'ta büyük çatlak!
Adana'dan sonra Uşak MHP İl Başkanlığında da kriz yaşanıyor. İşte partiyi karıştıran olay!Abone ol

Adana Büyükşehir Belediyesi'nde Mustafa Tuncel'in iddiaları ve Aytaç Durak'ın istifasıyla gündeme gelen partiden yine ilginç haberler var..

Şimdi ki adres Uşak!

Uşak MHP İl Başkanı ve Belediye Başkanı Ali Erdoğan arasında yaşanan son olay partideki çatlağı yüzey metal kalem e çıkardı!

Usak.tv adlı internet sitesinin haberine göre, MHP Uşak İl Yönetimi ile Belediye Yönetimi arasındaki ipler iyice gerildi. Olay şu:

BAŞKANLAR KARŞI KARŞIYA!
Aylardır süren ve MHP İl Başkan Yardımcısı Ahmet Bilgin ile UTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Metin ÇEKÇEK’in istifası ile devam eden kriz önceki gün farklı bir boyut kazandı. Zabıta memurları Metin Deniz SAVAŞ’ın oturduğu binaya fazla duman çıkıyor diyerek ihtar yazınca olanlar oldu. İddialara göre 3 Zabıta memurunu Belediye Başkanı Ali Erdoğan MHP İl Başkanı Metin Deniz SAVAŞ’ın oturduğu binaya göndererek bacadan fazla duman çıktığı iddiasıyla ihtarda bulundurdu.

ZABITALAR GÖREVDEN ALINDI!
Olayı öğrenen Metin deniz Savaş Zabıta memurlarına sizi kim gönderdi dedi. Zabıta memurları ise ihtarın Belediye Başkanının talimatı olduğunu söylediler. Bunun üzerine telefon trafiği başladı. Dün de 3 zabıta memuru bu görevlerinden alınarak başka yerlere verildiler. MHP Yönetimi ve Belediyeden kimsenin ağzını bıçak açmazken sürtüşmenin faturası 3 zabıta memuruna kesildi. 3 Zabıta memuru bu görevlerinden alınarak çeşitli yerlere verildiler.



Kategori : POLİTİKA