Yaşlı gurbetçilerin katili bulundu

  • Ana Sayfa
  • Yaşlı gurbetçilerin katili bulundu
Yaşlı gurbetçilerin katili bulundu
Hollanda'dan bir hafta önce Konya'ya gelen yaşlı kadını ve kocasını 40 bin liralık altın için öldürdüğü öne sürülen zanlı yakalandı.Abone olHollanda'dan Konya'ya gelen ve evlerinde öldürülmüş olarak bulunan çiftin katil zanlısının, piyasaya 150 bin TL borcu olan evin boyacısın hair transplant cost in turkey ın olduğu ortaya çıktı.

Kış aylarında Hollanda'da bulunan Sebahattin (76) ve Makbule Gürcan (72) çiftinin, yaklaşık bir hafta önce geldiği Konya'daki merkez Meram ilçesi Pirebi Mahallesi'ndeki evlerinde dün, bıçaklanarak öldürülmesinin ardından polis soruşturma başlattı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, evin kapılarının ve pencerelerinin hiç zorlanmaması üzerine yaşlı çifti tanıdık birinin öldürmüş olabileceği ihtimali üzerinde yoğunlaştı. Polis, Makbule Gürcan'ın kolundaki yaklaşık 40 bin lira değerindeki altınlarının da çalındığını tespit etti.

Ekipler, Sebahattin ve Makbule Gürcan ile iletişim halinde olan kişiler üzerinde çalışma yaptı. Evin badana ve boyasının yeni yapıldığını fark eden ekipler, evi boyadığı belirlenen Mevlüt Ü'yü de (31) takibe aldı.



Kategori : GÜNCEL