Şehit annesinin yıkıldığı an

  • Ana Sayfa
  • Şehit annesinin yıkıldığı an
Şehit annesinin yıkıldığı an
Tunceli'de hain saldırı 4 ayrı eve ateş düşürdü. Acı haberi alan asker eşinin feryadı herkesi gözyaşına boğduAbone olPKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda aralarında karakol komutanının da bulunduğu 4 asker şehit oldu.  Yine Hakkari'de mayına basan bir asker şehit oldu. Kara haber 5 askerin ocağına ateş düşürdü. Geride gözyaşı ve acı dol gezi videısu u anılar kaldı.

'KEMALİM' DİYE BAĞIRDI

Şehit askerlerden biri de Jandarma Uzman Çavuş Kemal Koçyiğit'ti (28). Şehidin Kayseri'deki baba evine ateş düştü.

Şehit askerin annesi Nazmiye Koçyiğit, acı haberi alıdğında 'Kemalim' diye feryat etti.

Kemal Koçyiğit'le bir yıl önce evlenen Lale Koçyiğit de acı haberi alır almaz askerler eşliğinde babasının kolunda kayınpederinin evine geldi. Ayakta durmakta güçlük çektiği görülen acılı eş, ''Kemalim, aslanım'' diye ağladı.

Şehit Koçyiğit'in bir yakını da ''Yalan diyin, Kayseri'yi başınıza yıkarım. Yiğidim ölmedi'' diye ağlayarak fenalaştı. Sağlık ekipleri hemen kadına müdahale etti.

Acılı baba Mustafa Koçyiğit, oğlunun şehit haberini sabah aldığını belirtti. Oğlunun haziran ayında mecburi hizmetini tamamlayarak tayin olacağını ifade eden Koçyiğit, “Haberi sabah aldık. Vatan sağolsun. En son Kurban Bayramı'nda görüşmüş, geçen haftalarda da konuşmuştuk. Az bir süresi kalmıştı, tayini çıkacaktı. Yattığı yer cennet olsun” diye konuştu.



Kategori : GÜNCEL