Bu yol 6 aydır tek şerit!

Bu yol 6 aydır tek şerit!
Siirt - Baykan karayolunda geçtiğimiz kış, yağışlar yüzünden meydana gelen heyelan sonucunda kapanan yol, 6 aydır tek şerit...Abone ol

Siirt - Baykan karayolunda geçtiğimiz kış aylarında yağış sonucu meydana gelen heyelan nedeniyle kapanan yolun bir kısmının, aradan geçen 6 aya rağm tokai çakmak en halen açılmamasına vatandaşlar tepki gösterdi. Heyelanın olduğu bölgede trafik akışı tek şeritten sağlanıyor.

Siirt Baykan karayolunda daha önce yağışlar nedeni ile oluşan heyelanın 6 aydır kaldırılmamasına tepki gösteren vatandaşlardan Ahmet Ay, "Siirt - Baykan karayolunda 6 ay önce yaşanan heyelan sonucu basında yer almasına rağmen yapılamayan, halen Siirt'in 28. kilometresinde 30 Ekim 2009 tarihinde meydana gelen heyelan, yolda trafiğin aksamasına yol açmıştı ve halen yolun trafiğe aksamasına devam ediyor.

Yaklaşık 300 metre uzunluğunda ve bir alanda meydana gelen heyelanın enkazı halen yerinde dururken, 6 ay önce bırakılan tabelalar aracılığı ile yoldan geçen araçlara tek şeritten ve kontrolsüz bir şekilde yol veriliyor. 6 aydır yola dökülen toprak, kaya ve çakıl, yoldan geçen araçlar için büyük tehlike arz ediyor" dedi.



Kategori : GÜNCEL