Galatasaray'da toptan temizlik başlıyor

  • Ana Sayfa
  • Galatasaray'da toptan temizlik başlıyor
Galatasaray'da toptan temizlik başlıyor
Yaptığı bomba transferlere rağmen hedefine ulaşamayan Galatasaray rotasını belirledi. Satılacak isimler şimdiden belirlendi.Abone ol

Franco, Jo ve Kewell yolcu. Caner ve Dos Santos umutsuz. Barış satılacak. Emre Aşık’a jübile önerilecek. Ayhan’dan indirim istenecek. M.Topal ve Arda için maksimum teklif beklenecek!

Habertürk'ün haberine göre Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi rotasından şaşması nedeniyle 10 milyon Euro’luk bir transfer bütçesi ayırması tüm hesapları altüs turkey hair transplant package t etti.

Sarı-Kırmızılı yönetim, bu hafta Fenerbahçe ve Bursaspor’un maçlarını galip kapatarak ligde ilk 2’yi garantilemeleri halinde yeni sezon için düşündüğü operasyonu hayata geçirecek.

Gönderilecek oyuncularla teker tekermasaya oturacak olan yönetimin, en az 8 isimle yollarını ayırması, bazı futbolcuların da sözleşmelerindeki ücretleri düşürmesi bekleniyor.

Cimbom, yabancılardan başta kaleci Leo Franco olmak üzere, Jo ve Kewell’a yol verecek. Kiralık oynayan Caner Erkin’in 3.5milyon Euro olan bonservisinde CSKA Moskova’nın indirim yapmaması halinde bu oyuncu Rusya’ya geri gönderilecek. Yönetim, Dos Santos konusunda teknik direktör Frank Rijkaard’ın ısrarı nedeniyle şu an için kararsız görünüyor.

MEKSİKALI ATEŞ PAHASI!

İngilizler sıcak bakarsa Gio’nun yeniden kiralanması için zemin yoklanacak. Tottenham’ın buna olumsuz yanıt vermesi ve 7milyon sterlinlik bonservis bedelinde yarı yarıya bir indirimyapmaması halindeMeksikalı genç oyuncu da geri dönecek.

Emre Aşık’a jübile teklifi

yapılırken, Ayhan Akman’dan sözleşmesindeki rakamlarda indirim istenecek. Barış da taliplisi olan bir kulübe satılacak.Mehmet Topal’ı
Valencia’ya asgari 5 milyon Euro bonservis ücretiyle satmayı planlayan G.Saray, Arda Turan konusunda ise yapılacak en yüksek teklifi bekleyecek. Eğer 15milyon Euro veren bir kulüp çıkarsa Arda’nın fikri sorulacak, genç kaptan “Gitmek istiyorum” derse satılacak.



Kategori : GÜNCEL