'O savcı' gizli tanık Efe mi?

'O savcı' gizli tanık Efe mi?
Eğer doğruysa Türkiye yine bir skandalla karşı karşıya. Davanın en önemli tanığının bir savcı olduğu iddiasında delil bakın ne?Abone ol

Erzurum’daki Ergenekon davasında gizli tanık Efe’nin imzası ile İliç Savcısı Bayram Bozkurt’un imzasındaki benzerlik kafaları karıştırdı. Savcının gizli tanık olduğu iddiası gün geçtikçe güçleniyor.

Vatan'a göre; E cricket çakmak rzurum’da aralarında Erzincan Başsavcısı İlhan Cihaner ile 3. Ordu Komutanı Saldıray Berk ile jandarma ve MİT görevlilerinin de olduğu sanıkların haklarında açılan Ergenekon davasının gizli tanıklarından “Efe” ile ilgili çarpıcı bir bilgi ortaya çıktı.

EFE'NİN İMZASI İLE 'O SAVCI'NIN İMZASI BENZER

Gizli tanık Efe’nin ifadesinde kullandığı imza ile daha önce Adalet Bakanlığı müfettişlerine verdiği ifadede Cihaner’e suçlamalarda bulunan ve Ergenekon’un kendisine arabasına kene koyarak suikast girişiminde bulunduğunu iddia eden İliç Savcısı Bayram Bozkurt’un imzalarının aynı olması dikkat çekti.

HERKESİ ERGENEKONCU İLAN ETMİŞTİ

İliç’teki bir maden şirketinden “rüşvet” istediği iddiaları ortaya atılan savcı Bozkurt hakkında ayrıca 12 soruşturma açılmıştı. Bozkurt, bu suçlamalar karşısında çaycıdan başsavcıya kadar herkesin Ergenekoncu olduğunu öne sürmüştü. Ergenekon’a karşı verdiği mücadeleden ötürü hedef alındığını iddia eden Bozkurt, Ergenekon örgütünün arabasına iki kez kene koyarak kendisine suikast girişiminde bulunduğunu ileri sürmüştü.

Kategori : GÜNCEL