Herkes onu o Ezel'i izliyor!

Herkes onu o Ezel'i izliyor!
Bütün Türkiye Bihter ve Adnan'ı konuşurken Adnan Bey yani Selçuk Yöntem 'Ezel' ve 'Canım Ailem'i' kaçırmadan izliyor!Abone ol
Adnan Bey ‘Ezel’ ve ‘Canım Ailem’i izliyor

Başarılı oyuncu Selçuk Yöntem, önceki gün Sefaköy Kültür Merkezi’ndeki Atıf Yılmaz Stüdyosu’nda bir söyleşiye katıldı tokai çakmak .

Atıf Yılmaz’ın eşi Deniz Türkali’nin ev sahipliğindeki söyleşide Yöntem, 1997’de sokakta yüzüne tükürüldüğünü açıkladı. Yöntem; “O sene ‘Ateş Dansı’ dizisinde kötü bir karakteri oynuyordum. Beyoğlu’nda yürürken bir kadın ‘Allah belanı versin’ diyerek yüzüme tükürdü” diye konuştu.

Bir dizide de istihbaratçıyı oynadığını ve o dönem polislerin kendisini gördüğünde ayağa kalktığını söyleyen Yöntem en büyük hayalini de şöyle açıkladı: “Ford Coppola’yla çalışmak, Gene Hackman ile oynamak isterdim.” Canlandırdığı karakterlerin halk tarafından gerçek sanıldığından yakınan Yöntem, “Halkımızın belleği fazla değil. ‘Aşk-ı Memnu’ da unutulur” dedi. Ünlü oyuncu çekimlerden fırsat buldukça atv’nin beğeniyle izlenen dizileri ‘Ezel’ ve ‘Canım Ailem’in tutkunu olduğunu da söyledi. Yöntem, “Özellikle ‘Ezel’in ritmini ve temposunu çok beğeniyorum. İlgiyle izliyorum” dedi.



Kategori : MAGAZİN