Biber gazını gözüne gözüne sıktılar!

  • Ana Sayfa
  • Biber gazını gözüne gözüne sıktılar!
Biber gazını gözüne gözüne sıktılar!
Sarhoş adam havuzun üzerine çıktı, kendini jiletlemeye başladı. Polis onu ancak biber gazıyla durdurdu. Abone olSivas kent meydanında kendine zarar veren alkollü kişi, polis ekiplerince biber gazı sıkılarak güçlükle etkisiz hale getirildi.

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Meydanı'na elinde bira şişeleriyle gelen Sedat A, Sivas Valiliği binasının karşısındaki meydanda bulunan fosforlu kalem süs havuzunun üzerine çıktı. Alkollü olduğu bildirilen Sedat A, bira şişelerinden birini kırarak eline aldığı camla vücudunun çeşitli yerlerine zarar verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, eli ve vücudu kanayan Sedat A'yı ikna etmeye çalıştı.

Sedat A'nın bir anlık dalgınlığından faydalanan 2 polis, yanına yaklaştıkları bu kişiyi iki taraftan biber gazı sıkarak etkisiz hale getirdi. Biber gazının etkisiyle yere yığılan Sedat A'nın hastaneye kaldırılması için kent meydanına sağlık ekipleri çağrıldı. Yerde eline kelepçe vurulan Sedat A, kısa bir süre yerde sağlık ekiplerinin gelmesini bekledi. Sağlık ekiplerinin gelmesinin ardından elindeki kelepçe çıkarılan Sedat A, ambulansa konularak Sivas Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Sedat A'nın yanındaki bir arkadaşı da ifadesine başvurulmak üzere karakola götürüldü.

Sıkılan biber gazından bazı polislerin de etkilendiği görüldü. Vatandaşlar olanları merakla izlerken, meydanda trafik aksadı. Polis tarafından bir süre önce uyuşturucu kullanmaktan gözaltına alındığı belirtilen Sedat A'nın, gözaltına alınmasına tepki göstermek için böyle bir eylemde bulunduğu öğrenildi.



Kategori : GÜNCEL