Sivasspor'a 1 puan yetti de arttı

  • Ana Sayfa
  • Sivasspor'a 1 puan yetti de arttı
Sivasspor'a 1 puan yetti de arttı
Turkcell Süper Lig'de Sivasspor, sahasında Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı.Abone ol

Turkceell Süper Lig'de ligde kalma mücadelesi veren Sivassspor, sahasında Kasımpaşa'yı konuk etti. Kırmızı-beyazlılar yenik duruma düştüğü maçta Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı.

Maçta Kasımpaşa 37. dakikada Gökhan Güleç'in attığı golle 1-0 öne geçti. Sivasspor bu gole 54. dakikada Cihan Yılmaz'la cevap verdi ve maç 1-1'lik sonuçla tamamlandı.

İLK YARIDAN DAKİKALAR

Maça rakibine oranla daha atak başlayan promasyon çakmak Sivasspor, ilk 15 dakikada bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. 15. dakikadan sonra oyunda dengeyi kuran Kasımpaşa ise 37. dakikada Gökhan Güleç'in attığı golle soyunma odasına 1-0 önde girdi.

4. dakikada gelişen Sivasspor atağında, Mehmet Yıldız rakibinden şık bir hareketle sıyrıldıktan sonra topu Kamanan'a aktardı. Kamanan'ın ceza alanı sol çaprazından sert vuruşunda top direğin üstünden auta çıktı.

6. dakikada Cihan'ın pasıyla ceza alanında topla buluşan Mehmet Yıldız, çapraz pozisyonda bir anda kaleci Murat Şahin ile karşı karşıya kaldı. Mehmet'in vuruşunda kaleci Murat'a çarparak yükseklik kazanan topa, tekrar Mehmet'in yaptığı vuruşta meşin yuvarlak direğin üstünden auta gitti.

15. dakikada Musa'nın savunmanın arkasına gönderdiği ara pasında topla buluşan Cihan'ın müsait pozisyonda yaptığı vuruşta, top direğin üstünden auta çıktı.

37. dakikada Kasımpaşa'nın golü geldi. Sivasspor savunmasının arkasına gönderilen topa hareketlenen Cenk, ceza alanı dışına kadar açılan kaleci Petkoviç ile Yasin arasındaki anlaşmazlıktan faydalanarak meşin yuvarlağı kontrol ettikten sonra rakiplerinden sıyrıldı. Cenk'in yerden kaleye doğru gönderdiği topu, son anda Yasin uzaklaştırmak istedi. Yasin'den dönen topu önünde bulan Gökhan Güleç, rahat bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 0-1

44. dakikada hızlı gelişen Kasımpaşa atağında Cenk, topu savunmanın arkasındaki Yekta'ya bıraktı. Kaleci Petkoviç'ten sıyrılan Yekta'nın vuruşunda top üst direğe çarparak oyun alanına geri döndü.



Kategori : GÜNCEL