Denizli kararı Serdar'a bıraktı

  • Ana Sayfa
  • Denizli kararı Serdar'a bıraktı
Denizli kararı Serdar'a bıraktı
Mustafa Denizli, Diyarbakır galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Denizli, Serdar tartışmalarına ise açıklık getirdi.Abone ol

Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda karşı karşıya geldiği Diyarbakırspor'u 3-1 yendiği maçın ardından Mustafa Denizli, bu maçın rakipleri için son şansları olduğunu ancak kendilerinin de ligi Beşiktaş'a yakışan şekilde bitirmesi gerektiğini söyledi.

İşte Denizli'nin açıklamal cinsel takviye arı;

"Atmosfer olarak zor bir maç oldu. Sivas'ın mağlubiyet haberi gelince Diyarbakırspor umutlandı. Ancak bu noktada bize adımıza yakışır şekilde ligi bitirmek yakışırdı. Zaman zaman keyifli bir maç oldu. Güzel ve estetik şutlar da gördük. Maç ile ilgili en olumsuz şey seyirci olmamasıydı." dedi.

Sezon sonunda olası bir yabancı krizi konusunda nasıl kararlar vereceği sorusuna ise Denizli: " Bu hafta bir değerlendirme yapacağız ve ardından durum daha da netleşecek.Büyük ihtimalle kurulumuz bu görüşmenin ardından uygun görürse açıklama yapacak. Bu tür önemli konuları kamuoyu ile çok fazla paylaşma şansımız yok. Şartlar herkesin lehine ulaştığı zaman açıklama yapılacaktır. Önünüzde çok hayati maçlar var. Şu anda bu maçlara konsantre olmuş durumdayız." cevabını verdi.

Son günlerde kamuoyunu meşgul eden Serdar Özkan konusunda ise Mustafa Denizli, Serdar'ı Beşiktaş'a geldiği günden bu yana hep desteklediğini ancak Beşiktaş'ta kalıp kalmamanın Serdar'ın kendi elinde olduğunu belirtti.

Diyarbakırspor karşısında genç futbolculara şans veren Denizli son olarak: "Gençlerimize ihtiyacımız var. Onları bugün biraz daha ısındırmak istedik. Performanslarının yükselişini beğenerek takip ediyorum." açıklamalarını yaparak sözlerini noktaladı.



Kategori : GÜNCEL