TRT muhabiri boğa altında kaldı

  • Ana Sayfa
  • TRT muhabiri boğa altında kaldı
TRT muhabiri boğa altında kaldı
Aydın'ın Sultanhisar İlçesi'nde düzenlenen boğa görüşlerini görüntülemek isteyen .Abone ol

Aydın'ın Sultanhisar İlçesi'nde düzenlenen ve heyecanlı anların yaşandığı boğa güreşlerinde, TRT muhabiri 60 yaşındaki Ergun Uyar, güreşen boğalardan birinin altında kalıp yaralandı.

Sultanhisar'da google seo düzenlenen, Aydın'ın yanı sıra Muğla ve İzmir'den de çok sayıda boğanın getirildiği güreşler renkli ve heyecanlı geçti. Havanın da güneşli olmasıyla yaklaşık 6 bin kişinin izlediği boğa güreşlerinde zaman zaman korkulu anlar da yaşandı. Güreşlerde, TRT'nin Aydın muhabiri Ergun Uyar, çekim yaptığı sırada üzerine doğru gelen boğalardan birinin altında kalarak yaralandı. Arenada bulunan 112 Acil Servis ambulansında ilk müdahalesi yapılan ve Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ergun Uyar, tedaviye alındı. Beyin tomogrofisi çekilen Uyar’ın kazayı sadece kol ve bacaklarındaki sıyrıklarla atlattığı açıklandı.

Halen olayın şokunu üzerinden atamadığını söyleyen Ergun Uyar, “Ne olduğunu anlayamadım. Boğalardan biri geri geri gelirken kaçamadım. Boğa üzerime düştü. Son ana kadar görüntü almaya çalıştım. Bizim meslekte böyle kazalar oluyor. Ucuz atlattığım için çok şanslıyım” dedi.



Kategori : GÜNCEL