Polis araçlara kurdele bağladı

  • Ana Sayfa
  • Polis araçlara kurdele bağladı
Polis araçlara kurdele bağladı
Yozgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Ekipleri, Karayolu Trafik Haftası dolayısıyla, şehir merkezinde araçları durdurarak kırmızı kurdele bağladı.Abone ol

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Ercan Demirhan, trafik düzeni ve g ekrem seyfullah üvenliğinin sağlanarak, trafikte olumsuzlukların giderilmesi, trafik konusuna vatandaşların dikkatinin çekilmesi amacıyla etkinlikler düzenlediklerini bildirdi.

Demirhan, dünya ve ülkemizde her yıl Mayıs ayının ilk Cumartesi gününün 'Karayolları Trafik Güvenliği Günü' olarak kutlandığını belirtti. Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında ilk olarak, trafik konusunda yayaların ve sürücülerin dikkatini çekmek amacıyla araçlara kırmızı kurdele bağladıklarını ifade eden Demirhan, "Yine hafta etkinlikleri çerçevesinde 5 Mayıs'ta 'Trafiğe Dikkat' yürüyüşü yapacağız.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda Trafik Haftasının açılış programı gerçekleştirilecek. Yine hafta boyunca okullarda öğrencilere trafik konulu eğitimler verilecek" dedi.



Kategori : GÜNCEL