"Issız Adam"ın kafasına at çarptı

"Issız Adam"ın kafasına at çarptı
Görünmez kaza Cemal Hünal'ı hastanelik etti. Atın kafasına çarptığı sanatçının yüzünde kırıklar oluştu.Abone ol

"Issız Adam" Cemal Hünal, at severken başına darbe aldı. Atın başının çarpması sonucu yüzünde kırıklar oluşan Hünal, 4 saatlik bir operasyon geçirdi.

Ed hair transplant turkey inilen bilgiye göre, Hünal, 1 Mayıs Cumartesi günü ziyaret ettiği Zekeriyaköy atlı spor klübünde bir kaza geçirdi. Hünal, ahırdaki kulüp atlarından birini severken, atın kafasıyla vurması sonucu başına darbe aldı.

Yüzündeki kemikler kırılan Hünal'ın, Acıbadem Maslak Hastanesi'ne kaldırılarak ve ameliyata alındığı, 4 saatlik bir operasyon geçirdiği ve şu an sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Acıbadem Hastanesi'nden yapılan açıklamada da, "01.05.2010 tarihinde saat 14:00’de hastanemiz acil servisine başvuran Cemal Hünal'ın yapılan muayene ve tetkikleri sonucunda yüzünde sol orbita taban kırığı ve sol elmacık kemiğinde parçalı kırıklar tespit edilmiştir" denildi.

Açıklamada 4 saatlik ameliyat sonrası Hünal'ın yüzündeki kırıklar titanyum plak ve vidalarla sabitlendiği belirtildi.

Kategori : MAGAZİN