Turizmin kalbi Lykia Group'ta atacak

  • Ana Sayfa
  • Turizmin kalbi Lykia Group'ta atacak
Turizmin kalbi Lykia Group'ta atacak
LykiaWorld Antalya’ya 1.400 yeni yatak açmak için harekete geçti. Bu yıl turizmin kalbinin nerede atacağı belli oldu...Abone ol

LYKİA Group Antalya'da gerçekleştirdiği bin 200 yatak kapasiteli golf oteli yatırımına ek olarak bin 400 yeni yatak kapasitesini daha hayata geçirmek için harekete geçti.

Lykia Group Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Silahtaroğlu, içeri fosforlu kalem sinde 300 odalı bir otel ve villa evlerde oluşacak yeni yatırım için ortaklık arayışında olduklarını söyleyerek Avrupa ve Ortadoğulu gruplarla görüşme halinde olduklarını kaydetti.

KAYAR SİSTEM TATİL

Yatırımın bir turizm tesisinden çok turizm kasabası niteliğini taşıyacağını söyleyen Lykia Group Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Silahtaroğlu ise "İçerisinde birden fazla marka olabilir. Villalar farklı bir isimle otel farklı bir isimle de işletilebilir" diye konuştu. Lykia Group Yönetim Kurulu Üyesi Yeşim Silahtaroğlu Esmer ise ortaklık ile ilgili arayışlarını daha devam ettiğini kaydederek "Bu finansal bir ortak da olabilir, bir işletmeci de olabilir. Önemli olan kan uyuşması" diye konuştu. Ek yatırımın ortalama 40 milyon euro civarında olmasını planladıklarını söyleyen Esmer, "2011 yılında projeyi tamamlayıp 2012 gibi hizmete açmayı hedefliyoruz" diye konuştu. Esmer, projede yeni bir devretatil sistemini devreye sokacaklarını da söyleyerek 'kayar sistem' adını verecekleri yeni sistem ile 3-5 ya da 10 yıllık sürelerde villaların her yıl farklı bir dönem kiralanabileceğini kaydetti.



Kategori : EKONOMİ