Gelin kan kardeşi olalım kampanyası

  • Ana Sayfa
  • Gelin kan kardeşi olalım kampanyası
Gelin kan kardeşi olalım kampanyası
Iğdır halkı kan bağışına büyük ilgi gösterdi, "gelin kan kardeşi olalım" projesine destek çıktı. Abone ol

Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 165. yılı etkinlikleri kapsamında 'Gelin Kan Kardeşi Olalım' projesi kapsamında kan bağışı kampanyası başlattı.

Iğdır Emniyet Müdürlüğü ve fosforlu kalem Kızılay Kan Alma Merkezi ile organizeli şekilde yapılan çalışma, Zübeyde Hanım Bulvarı'nda kurulan çadırda gerçekleştirildi.

Emniyet Müdürü Aydın; açıklamasında, kanın, başka yerden temin edilemeyen, sadece insandan insana verilen bir yaşam sıvısı olduğunu belirtti. Aydın, toplumda bir damla acil kana ihtiyaç duyan, yarına umutla bakarak gülmek ve belki de tekrar eskisi gibi mutlu olmak isteyen birçok insan olduğunu söyledi.

Aydın "Yarınlara umut olmak, can vermek ve hayat kurtarmak sağlıklı her insanın görevidir. Bu nedenle teşkilat mensuplarımız ve toplumun diğer bireyler arasında dışa dönük toplumsal farkındalık oluşturmak, toplumda ihtiyacı olan insanlara sağlık yönünden bir parça katkıda bulunmak amacıyla, Müdürlüğümüz Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Kızılay Kan Merkezi ile birlikte 'Gelin Kan Kardeşi Olalım' isimli kan bağışı kampanyasını düzenledik. Bu kampanyamıza destek gösteren herkese teşekkür ederim" dedi.



Kategori : GÜNCEL