Beykoz'da 'anında hizmet' sürüyor

  • Ana Sayfa
  • Beykoz'da 'anında hizmet' sürüyor
Beykoz'da 'anında hizmet' sürüyor
Beykoz Belediyesi'nin 'Anında Hizmet Üretimi' kapsamında yapılan çalışmayla Çengeldere Mahallesi tertemiz oldu.Abone ol

Çengeldere Mahallesi’nde “Anında Hizmet Üretimi” çalışmaları kapsamında gün boyu çevre ve park düzenlemesinden ağaçların budanmasına, yolların asfaltlanmasından kaldırımların onarılmasına kadar pek çok hizmeti tamamlayan Beykoz Belediyesi ek tokai çakmak ipleri, mahalleyi tertemiz bir çehreye kavuşturdu.

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek de, Çengeldere Mahallesi’ni adım adım gezerek sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi. Mahalle esnafıyla sohbet ederek taleplerini dinleyen Başkan Çelikbilek, halk tarafından ilgiyle karşılandı.

Sabahın erken saatlerinde başlatılan çalışmalara, Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ve Beyaz Masa Müdürlüğü ekipleri katıldı. Ekipler tarafından karış karış düzenlenen Çengeldere Mahallesi’nde, okul ve bahçelerin bitkilendirilmesi, yol kenarlarının temizlenmesi, tüm parkların bakım ve onarılması gibi çalışmalar yürütüldü. Aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri de ana cadde üzerinde yapılan çalışmalara katıldı.

Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan sağlık taramasıyla 92 kişinin açlık kan şekeri, kolesterol ve kan basıncı ölçümünün yapıldığı çalışma çerçevesinde ayrıca Beyaz Masa ekipleri tarafından tespit edilen evlere gıda yardımı yapılarak hasta ziyaretlerinde de bulunuldu.



Kategori : GÜNCEL