Alaplı kahkaya boğuldu

Alaplı kahkaya boğuldu
'Tuhaf İkili' isimli iki perdelik komedi oyunu sahnelendi. Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu oyuncuları, izleyenleri kahkahaya boğdu. Abone ol

Alaplı ilçesinde, 'Tuhaf İkili' isimli iki perdelik komedi oyunu sahnelendi. Oyunu sergileyen Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu oyuncuları, izleyenleri kahkahaya boğdu Kuvars kum .

Alaplı Belediyesi organizasyonu ile Fatih Mahallesi yolu üzerindeki Kültür Merkezi'nde sahnelenen 'Tuhaf İkili' isimli oyun yoğun ilgi gördü. Neil Simon'un 'odd couple" isimli eserinden uyarlanan oyunun yönetmenliğini Nedim Doğan ve Behzat Uygur yaptı. Oyunda, Behzat Uygur, Süheyl Uygur, Birol Engeler, Berat Yenilmez, Mustafa Önder Keskin, Özlem Gürler ve Zeynep Yaldız rol aldı. Oyunu, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Alaplı İlçe Jandarma Komutanı J.Üsteğmen Levent İşcan, Alaplı İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş ve eşlerinin de aralarında bulunduğu yaklaşık 600 kişi izledi. Eşlerinden ayrıldıktan sonra zorunlu sebeplerle aynı evde yaşamaya başlayan ve biri son derece titiz simetri hastası, diğeri ise onun tam aksine dağınık ve olağanüstü pis olan iki yakın arkadaşın yaşamlarının anlatıldığı oyun kahkaha tufanı estirdi. Zaman zaman duygusal sahnelerinde yer aldığı oyun beğenildi.



Kategori : GÜNCEL