Sendika şube başkanı ölümden döndü

Sendika şube başkanı ölümden döndü
Aksaray'da, Yol-İş Sendikası Şube Başkanı minibüsü ile trafikte seyir halindeyken kalp krizi geçirdi ve başka bir araca çarptı.Abone ol

Olayda kapıları kilitli olan minibüsün camı kırılarak açılan kapıdan çıkarılan şube başkanı hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 13.4 seo 5 sıralarında Kalealtı Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yol-İş Sendikası Aksaray Şube Başkanı Mahir Altınsoy, 68 AP 262 plakalı minibüsü ile seyir halindeyken kalp krizi geçirdi. Altınsoy'un aracı park halinde duran 51 ER 006 plakalı başka bir araca çarparak dururken, yakınları ve çevreden vatandaşlar Altınsoy'u araçtan çıkartmak istedi. Aracın kapıları kilitli olduğu için camı kıran vatandaşlar kapıyı açarak Altınsoy'u kendine getirmeye çalışırken, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri kalp krizi geçirdiği anlaşılan Mahir Altınsoy'a ilk müdahaleyi yaptı.

Yapılan müdahalenin ardından Aksaray Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan Mahir Altınsoy, burada canlandırma bölümüne alındı. Yapılan müdahalelerin ardından kalbi tekrar çalışmaya başlayan Altınsoy'un yoğun bakıma alındığı bildirildi.